Esittelen blogini puolella muutamia asiakastarinoita vuosien varrelta, tässä ensimmäinen. Kohteena rantasaunan sisustusprojekti Leppävirralla. Kiitos asiakkaille mukavasta projetista!

Rantasauna
Kuopiossa Messuilla 2020 bongasin Anna Interiorin -Annan ja juteltiin siinä ensin muita asioita ja siinä jutellessa hokasin, että siihen rantasauna projektiinhan voisinkin ottaa ammattilaisen miettimään sisustusta, kun olin itse jäänyt vähän niin kuin jumiin sen sisustuksen kanssa.
Haasteena oli se, että rantasauna on jaettu 2 osaan ja toisella puolella on sauna, joka on pulpetti kattoinen ja toisella puolella tupa joka on 4m korkea ja siinä on korkeat ikkunat ja parvi. Itse en keksinyt miten tupa tulisi kalustaa ja miten sinne saisi oikeanlaisen tunnelman. Käynti parvelle mietitytti myös. Anna tuli käymään meillä ja katseli vähän ympärilleen meidän tyyliämme ja sisustusmakua. Sitten mentiin rantasaunalle ja olin erittäin positiivisesti yllättynyt jo luonnoksiin. Sävyt ja kaikki natsasi meidän maailmaamme älyttömän hyvin!Jotenkin kyllä tiesin mitä halusin, mutta ei sitä itse osannut toteuttaa. Anna osasi!
Saunan puoli oli mulle itselle ihan selvä. Sellaista lapin henkeä. Sinne Anna ehdottikin revontuli-valoja lisäksi, wau! itse en tiennyt sellaisia olemassa olevankaan.
Annan lähestymistapa oli erittäin asiakaslähtöinen ja positiivinen. Hän kuuntelee hyvin asiakasta. Mukava, helposti lähestyttävä ihminen. Hyvät energiat! Voin rehellisesti sanoa, että voin suositella Anna Interioriä muillekin ja suosittelinkin jo naapurille ja nyt naapurissakin sisustetaan.”

Mikko

Saunatupa yleisilme
Saunatuvan yleisilme
Saunatuvan valaisinten sijoitteluja
Saunatuvan sisustusta ja käynti parvelle