Sisustus­konsultaatio

Konsultaatio on hyvä vaihtoehto silloin, kun tilasi on vain kevyen muutoksen tarpeessa. Jos olet esimerkiksi harkinnut pientä pintaremonttia tai tekstiilien uusimista, voisi konsultaatio olla ratkaisusi. Kenties olet myymässä asuntoasi ja kaipaat ideoita, joilla saisit kodistasi helposti kutsuvamman tai myyvämmän, silloinkin konsultaatiosta on apua! Toisinaan sinulla voi olla paljon ideoita ja ajatuksia, mutta kaipaat ammattilaisen näkemystä ja vahvistusta omille visioillesi.

Kutsu minut kotiisi, niin käydään yhdessä läpi kaikki tilat ja ongelmakohdat, jotka pitäisi saada kuntoon. Neuvon tuotteissa, ehdotan värimaailmoita ja materiaaleja. Konsultaatiokäynnin jälkeen pääset toteuttamaan kotisi muutoksen sujuvasti!

Konsultoinnin minimihinta on 225 € sis. alv24%

Projektin hallinta

Suunnittelutyön lisäksi hoidan halutessasi kaikki projektinhallintaan liittyvät palvelut. Projektinhallinta sisältää esimerkiksi suunniteltujen tuotteiden ja materiaalien tarjouspyynnöt ja tilaukset. Remontin tarjouskilpailutus sekä remontin etenemisen seuranta ja koordinointi.

Projektin hallintaan liittyvä avaimet käteen palvelu on sinulle, joka haluat päästä itse helpommalla, ja siirtää kaiken remontista ja hankinnoista aiheutuvan vaivan minulle. Voit luottaa, että pääset itse helpolla!