Valaistus­suunnittelu

Myös valaistussuunnittelu lähtee liikkeelle kohdekäynnistä asiakkaan kanssa. Uudiskohteen ollessa kyseessä, pidän asiakkaan kanssa tapaamisen, jossa käydään läpi pohjakuvat, sisätilojen toiminnot ja kiintokalusteet, sekä tulevat pintamateriaalit. Käydään läpi myös julkisivukuvat ja asemakaavakuva ulkovalaisimien suunnittelua varten. Kohdekäynnin tai tapaamisen jälkeen annan tarkan tarjouksen valaistussuunnittelusta.

Valaistussuunnitelma sisältää valaisimien sijoittelut pohjakuviin, valaisimien tarkat tyypitykset sekä hankintapaikat ja tarjoukset.

Projektin hallinta

Suunnittelutyön lisäksi hoidan halutessasi kaikki projektinhallintaan liittyvät palvelut. Projektinhallinta sisältää esimerkiksi suunniteltujen tuotteiden ja materiaalien tarjouspyynnöt ja tilaukset. Remontin tarjouskilpailutus sekä remontin etenemisen seuranta ja koordinointi.

Projektin hallintaan liittyvä avaimet käteen palvelu on sinulle, joka haluat päästä itse helpommalla, ja siirtää kaiken remontista ja hankinnoista aiheutuvan vaivan minulle. Voit luottaa, että pääset itse helpolla!